مراحل ساخت سوله: برای ایجاد و برپایی یک سوله فرآیندی انجام می شود.به طور کلی مراحل ساخت سوله شامل سه قسمت اصلی می باشدقسمت اول این فرآیند مربوط به طراحی سوله است. اینکه سوله به چه شکلی ساخته شود دهانه و ارتفاع و….آن چه مقدار باشد مربوط به قسمت طراحی سوله است. گام بعدی بعد از طراحی سوله، تولید سوله است که عملیات مربوط به برشکاری و جوشکاری و…. را شامل می شود و مرحله آخر در فرآیند مذکور نصب سوله است که در این مرحله سوله طراحی شده و تولید شده در مکان مورد نظر جاسازی می شود. در ادامه مطالب با مراحل ساخت سواه بیشتر آشنا می شویم.
مراحل ساخت سوله
طراحی سوله
طراحی سوله نیاز به تخصص و دانش و مهارت کافی دارد. امروزه نرم افزارهای گوناگونی وجود دارد که به طراحان کمک می نماید که سازه های ایمن و مستحم طراحی کنند .در طراحی سوله مواردی مورد توجه و طراحی قرار می گیرد. اینکه سوله مورد نظر چه ارتفاعی داشته باشد، درصد شیب سقف سوله چه میزان باشد، چه پوششی برای سوله به کار گرفته شود،سوله به چه شکلی ساخته شود تا در برابر حوادثی چون زلزله دوام بیاورد، طول و عرض سوله چه مقدار باشد، ابعاد دهانه سوله چه میزان باشد و مواردی از این دست در هنگام طراحی سوله مورد تاکید قرار می گیرد.
سوله ها معمولا با دهانه های حدود ۶۰ متر ساخته می شوند , دهانه هایشان ۱۰ الی ۲۵ متر و ارتفاع معمولشان هم ۶ متر است .در سوله ها می توان از نورگیر نیز استفاده نمود تا نور سوله ها بیش تر باشد , در سوله ها می توان در یک طرف یا در طرف آن سایبان نیز نصب نمود .
تولید سوله
مرحله دوم به تولید سوله مرتبط است و درواقع این مرحله مربوط به ساخت و مونتاژ یک سوله بر اساس طراحی های انجام شده در مرحله قبل است. در مرحله تولید سوله انواع جوشکاری و برشکاری قطعات سوله و اتصال قطعات و به طور کلی مونتاژ قطعات انجام می گیرد. پس از این موارد با تمیز کاری و رنگ کردن سوله می توان گفت که سوله آماده نصب می باشد. لازم است که این مرحله با دقت کافی انجام گیرد.
نصب سوله
مرحله آخر نوبت به اجرای اسکلت فلزی یا سوله می رسد قطعات مختلف سوله که در مرحله قبل ساخنه و مونتاژ شده و رنگ آمیزی گردبده است به محل مورد نظر برای برپایی سوله انتقال داده میشود. و این قطعات در ان مکان بهم متصل گردیده واتصال سازه توسط پیچ و مهره و جوشکاری در محل نصب سازه صورت می گیرد . این مرحله نیز به دقت زیادی نیاز دارد. و مقاومت سازه با فنداسیون قوی باید تضمین شود.
مراحل ساخت سوله
عملکرد سوله
سوله ها کاربردهای گوناگونی دارند و در مکان های مختلف می توان از آنها استفاده نمود مانند:
- سالن های ورزشی و استادیوم های ورزشی
- کارخانه ها و سالن های صنعتی
- استخرها
- کمپ ها و محل اسکان های اضطراری
- انبار ها
- سالن های نمایشگاهی
- پارکینگ ها
- تعمیرگاه ها
شرکت شایان سازه، مفتخر است با همکاری کادری مجرب و استفاده از تجهیزات به روز خود، در کنار گروه تحقیق و توسعه، آماده ارائه خدمات طراحی، اجرا و راه اندازی سازه های فلزی سبک و سنگین، سوله و انبار، دکل های مخابراتی و انتقال برق، مخازن تحت فشار، سازه های فلزی بلند مرتبه و انواع ساختمان های فولادی باشد
بیشتر بخوانید :
____________________________________________