مراحل اجرای اسکلت فلزی : اسکلت فلزی امروزه به عنوان هسته اولیه بسیاری از بناهای مسکونی و اداری و صنعتی محسوب می شود.
مراحل اجرای اسکلت فلزی
گام های ساخت اسکلت فولادی
مرحله اول:خاکبرداری
مرحله دوم:پیاده کردن نقشه فونداسیون
مرحله سوم:اجرای بتن مگر
مرحله چهارم:قالب بندی فونداسیون
مرحله پنجم:ارماتورگذاری
مرحله ششم:بتن ریزی پی
مرحله هفتم:اجرای اسکلت فلزی
مرحله هشتم:اجرای سقف
مرحله نهم: اجرای دیوار ها
اهداف استفاده از اسکلت فلزی
هر روز شاهد استفاده روز افـزون از سازه های فلـزی در بخش اعظمی از ساختمانهای احـداث شده و در حال احداث کشورمان می باشیم که در این بین جوشکاری به عنوان تکنیک اصلی پیوند عناصر سازه های فولادی شناخته شده و بکار میرود
استفاده از تکنیکهای متداول جوشکاری
استفاده از تکنیکهای متداول جوشکاری دراتصالات نیـازمند رعایت اصول و اجرای دقیق آنها می بـاشد که متاسفـانه در حال حاضر در ایران این موارد به طور عام رعایت نمیگردد.
بازرسی و نظارت بر جوشکاری صحیح سازه های فولادی از اهمیت بسزایی در تامین ایستایی یک سازه تحت بارهای ثقـلی و نیز بارهـای جانبی هماننـد زلـزله برخوردار اسـت.
طـبق آمـار موجود و شـواهد عینی، خـرابی و فروپاشی اکثر سازههای فولادی در زلزلههای اخـیر ایران به علت ضعف در اتصـالات جـوش آنهـا بوده است.
عـدم بکار بردن جوشکاران ماهر در ساخت سازه های فلزی و نیز آشنا نبودن آنها با الزامات و نکات جـوش و رعـایت نـکـردن اصـول اولیه جوشکاری و خلاء وجود سازمانها و گروههای متخـصـص جهـت نظـارت و بـازرسـی و اصلاح آنها باعـث افـزایش روزافـزون سـاختمـانهای معیـوب و مستعـد بـرای به وقوع پیوستن یک فاجعه بزرگ انسانی به مراتب بزرگتر و فجیعتر از زلـزله بم گردیده اسـت.
شایان سازه ،بر آن شـده است که با استفـاده از تجـارب و دانش فنی خود در جـهت رسیدن به حد اسـتانداردهای جهـانی در مـبحث جـوش سـازه های فولادی و ساختمان پـس از بر جای گذاشتن کارنامه ای درخشان در صنعت کشورمان اینک به یـاری بخش ساختمان و مسـکن شتافته و به منظور بـالا بـردن ضـریب اطمینان و کـاهش صدمات مالی و جانی زلـزله خدمات تخصصی خود را ارائه نماید.
بیشتر بخوانید :
____________________________________________